Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer: 'Een bevestiging dat ik het in anderhalf jaar bij Ajax goed heb gedaan'

Laatste update:

Keizer begon vorig seizoen als hoofdtrainer van Ajax, als opvolger van Peter Bosz. Maar de clubleiding was niet tevreden over de resultaten en in december werd Keizer ontslagen. "Ik moet zeggen dat ik niet had te klagen over een gebrek aan belangstelling en dat maakte de keuze voor Al-Jazira wel lastiger", vertelt Keizer in gesprek met De Telegraaf. "Excelsior heeft zelf aangegeven met mij in gesprek te zijn geweest, maar de andere clubs én functies houd ik voor me. Ik wil anderen niet in de problemen brengen."

Daar staat-ie: Marcel Keizer, de nieuwe trainer van Al-Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten #keizer #aljazira #ajax

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Keizer denkt dat zijn verleden bij Ajax ermee te maken heeft dat hij goed in de markt lag. "Ja, dat denk ik wel. De vele interesse is voor mij een bevestiging dat ik het in de anderhalf jaar dat ik bij Jong en 1 voor Ajax heb mogen werken goed heb gedaan. En dat veel mensen dat op waarde hebben geschat." Keizer voerde gesprekken met technisch directeur Jan Versleijen en enkele andere mensen binnen de club en daarnaast sprak hij ook met Ten Cate.

Keizer is niet bang dat hij op 49-jarige leeftijd uit beeld gaat raken. "Ik ben een voetbaldier, wil gewoon lekker trainen met en bouwen aan een goede groep. Die krijg ik bij Al-Jazira tot mijn beschikking. En wat als ik in Nederland iets uit beeld raak? Wat ik overigens niet verwacht. Dan ben ik misschien wel heel erg in beeld in het Midden-Oosten, want ik ben van plan het heel goed te doen."

Meer nieuws

Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
0
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
14
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties