Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer: 'Een meetpunt, dan wordt duidelijk wie begint als aanvoerder'

Laatste update:

Na een gewenningsperiode richt Keizer zich nu op zaterdag, als Werder Bremen de eerste tegenstander van het seizoen wordt: "Dan wordt ook duidelijk wie begint als aanvoerder. Van daaruit kijken we verder. Het is de eerste oefenwedstrijd, niets meer en niets minder. De laatste wedstrijd was de Europa League-finale, nu starten we weer op. Het is een eerste meetpunt. Ik denk dat de meeste jongens 45 minuten gaan spelen", vertelt hij op de website van zijn club. Aron Winter voegt zich overigens definitief als assistent bij de technische staf van de hoofdmacht, terwijl Dennis Bergkamp niet op de bank plaats zal nemen.

Keizer nam al afscheid van captain Davy Klaassen, terwijl ook de van Chelsea gehuurde, en inmiddels aan Olympique Lyon verkochte, Bertrand Traoré niet terugkeert. Met hun vertrek staan twee plaatsen in de basiself van vorig seizoen open en de trainer heeft al een idee hoe hij dat precies wil gaan opvangen: "Natuurlijk heb ik een geraamte in mijn hoofd. Met het aanbreken van een nieuw seizoen komen er plekken vrij."

"Die moeten sowieso worden ingenomen door andere spelers. Over drie weken begint het seizoen echt. We gaan kijken naar wie er op dat moment in vorm zijn. Dat hoeft nog niets te betekenen voor de rest van het seizoen, maar de jongens die dan goed zijn, die spelen", gaat hij verder. Ajax hield zich tot nu toe met enkel het kopen van Benjamin van Leer en het transfervrij aantrekken van Klaas-Jan Huntelaar relatief gedeisd op de transfermarkt, al is de club naar verluidt nog wel op zoek naar een linksback.

Wie moet wat jou betreft de nieuwe aanvoerder van Ajax worden?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
31
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties