Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer erkent: 'Daar zullen we wel goede afspraken over moeten maken'

Laatste update:

"Tegen PEC begonnen ze ook al allebei, toen naast elkaar met twee vleugelspelers. Dat vonden we niet helemaal goed gaan, ondanks de 3-0 zege", vertelde Keizer na afloop, in gesprek met de NOS. "Nu Kasper vanaf links, in een iets vrijere rol. Dat is wat mij betreft voor herhaling vatbaar, maar we zullen daar wel goede afspraken over moeten maken."

"Het was af en toe nog wat wennen, maar ze kregen allebei kansen. Deze tegenstander hield de ruimtes heel klein." Na tien minuten in de tweede helft was het Etien Velikonja die de thuisploeg uit een strafschop op voorsprong zette. Twintig minuten voor tijd maakte Lasse Schöne gelijk, waarna invaller Siem de Jong en David Neres de zege veiligstelden.

Keizer erkende dat Ajax 'niet top' speelde. Dat lag volgens de oefenmeester niet alleen aan Ajax. "Maar ook aan de tegenstander, die de ruimtes klein hield. In de eerste helft hebben we iets te weinig de bal van kant naar kant gespeeld en het lukte niet altijd om Klaas-Jan te bereiken. Daar leden we balverlies, waardoor zij konden counteren. Maar wij hebben de meeste mogelijkheden gehad, dus ik denk dat we verdiend hebben gewonnen."

Eredivisie
Willem II
1 - 3
Ajax
Voor -of tegenstander van Kasper Dolberg op links?

Meer nieuws

Feyenoord krijgt goed nieuws in trainerszoektocht: 'Hij is vrij om te praten'
16
Cadena SER onthult daadwerkelijke reden achter breuk Memphis met Atlético
26
Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup
0
De Vrij trouwt met Doina Turcanu; Oranje-internationals aanwezig bij bruiloft
18
'Al-Hilal wil nooit eerder vertoonde operatie uitvoeren met bombastisch effect'
62
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties