Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer gaat schuiven: 'Positie voor Klaas proberen te creëren'

Laatste update:

Huntelaar was zondag niet trefzeker, maar stond met een fraaie assist wel aan de basis van het openingsdoelpunt van Donny van de Beek en zorgde er met zijn spel voor dat het beter ging draaien bij Ajax. "Het is geen toeval dat het steeds gaat lopen als Dolberg en Huntelaar samen spelen, want het zijn twee goede spelers", gaf Keizer na afloop te kennen in gesprek met FOX Sports. "Het is dan aan ons om te zorgen dat het goed in het spel past. Het is heel duidelijk: Kasper is eerste spits, Klaas is tweede spits. Klaas maakt alleen een dusdanige indruk dat we een positie voor hem proberen te creëren."

Ajax hervat de competitie op zaterdag 9 september met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De kans is groot dat Huntelaar dan aan de aftrap verschijnt, erkent Keizer. "We moeten er goed over nadenken en dan zien we wel hoe het er precies uit gaat zien. Daar gaan we de komende tijd aan werken. Dat kan met Dolberg en Huntelaar naast elkaar, maar Dolberg kan ook vanaf links komen."

Eredivisie
VVV-Venlo
0 - 2
Ajax
Wie is de beste spits?

Meer nieuws

NAC Breda wil verrassen met buitenlandse opvolger van Jean-Paul van Gastel
1
Carragher onthult opvallende actie van Jordan Henderson: 'Hij is zichzelf niet'
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
PSV brengt openingsbod uit op man van 3 goals en 5 assists in de Eredivisie
31
Ontwikkeling bij Bayern München kan PSV'er Johan Bakayoko toptransfer opleveren
36
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties