Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer: 'Hij viel ongelukkig in inderdaad, dat kan gebeuren'

Laatste update:

"Er blijft inderdaad nog één ding over, maar wel de belangrijkste: de landstitel. Maar daar staan we nog vijf punten achter", reageerde hij na afloop bij FOX Sports. De coach had voor aanvang van de strafschoppenserie wel vertrouwen in een goed resultaat: "Je weet dat we een goede keeper hebben en goede penaltynemers."

GAME OVER voor AFC Ajax in de KNVB Beker! Matthijs de Ligt mist de beslissende strafschop tegen FC Twente!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 20 december 2017

Siem de Jong was een van de spelers die zijn strafschop wist te benutten, nadat de middenvelder twintig minuten voor het einde van de reguliere speeltijd in de ploeg was gekomen voor de zieke Frenkie de Jong. "Donny ging op zijn positie spelen en Siem kwam er op het middenveld bij. Siem viel ongelukkig in inderdaad. Dat kan gebeuren. Hij is ook een paar keer ingevallen met een doelpunt."

Joël Veltman was doordat hij een schot van Oussama Assaidi van richting veranderde betrokken bij de late gelijkmaker van de Tukkers en was na afloop van de wedstrijd niet te spreken over het feit dat zijn ploeg het duel niet eerder in het slot had gegooid: "We hebben natuurlijk geen Europees voetbal meer, dus dan ga je voor de dubbel. Het speelt meer dan ooit, hoe gek dat ook klinkt. En dan ga je er op zo'n manier af. Dit is dramatisch."

Denk jij dat Ajax dit seizoen wel de landstitel gaat pakken?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
5
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties