Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer: 'Ik denk dat hij blijft, dat proef ik uit onze gesprekken'

Laatste update:

Dolberg gaf deze zomer al meerdere keren aan dit seizoen gewoon bij Ajax te blijven. Toch bleef het niet rustig rondom zijn persoon, want hij werd door buitenlandse media gelinkt aan diverse clubs. De huidige nummer zes van de Eredivisie lijkt de Deen te behouden. "Ik denk dat hij blijft", zei Keizer zondagavond na het duel met VVV-Venlo (0-2). "Dat proef ik uit onze gesprekken, hij voelt zich goed bij de club. En is hij is nog hartstikke jong."

De negentienjarige spits was na afloop van de gewonnen wedstrijd zelf ook duidelijk ingesprek met De Telegraaf. "Niet de planning om te vertrekken", aldus de Ajacied. Zodoende lijkt Monaco de komst van Dolberg te kunnen vergeten. Eerder zou Ajax een bod van vijftig miljoen euro van de Franse topclub geweigerd hebben. Monaco zou in Dolberg de opvolger van Kylian Mbappé zien. Laatstgenoemde staat voor een transfer naar Paris Saint-Germain.

Meer nieuws

Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
0
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
8
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties