Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer nam Van de Beek apart: 'Laten zien dat hij er weer in hoort'

Laatste update:

Van de Beek was niet blij met zijn reservebeurt, zo liet hij weten na het duel met NAC Breda. "Voorafgaand aan een tactische training voor een wedstrijd geef ik soms aan spelers aan waarom ze niet spelen", legt Keizer uit in gesprek met Voetbal International. "Dat doe ik niet elke keer en niet bij iedereen, maar wel als ik vind dat dit nodig is. Zulke gesprekjes heb ik al eens gevoerd met jongens als Huntelaar en Schöne, en laatst dus ook met Van de Beek. Donny speelde dertien duels achter elkaar in de basis, dan vind ik het logisch dat ik hem even apart neem om uit te leggen waarom hij wissel staat."

De manier waarop de middenvelder buiten het veld gereageerd zou hebben, zou niet goed gevallen zijn bij Keizer. Toch lijkt de coach niet meer om hem heen te kunnen na zijn spel en goals in de afgelopen wedstrijden. "Het is aan de speler zelf hoe hij daarop reageert en ik merkte dat Donny daar toch wel moeite mee had", aldus de trainer. "Dat is niet erg, maar uiteindelijk moet hij het op het veld van zich afgooien en laten zien dat hij er weer in hoort. Dat was aanvankelijk wat moeizaam, maar heeft hij vervolgens prima gedaan. Daarom moeten we het ook niet groter maken dan het is."

Donny van de Beek behoort altijd in de basis te starten bij Ajax

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
1
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
3
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties