Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer: 'Natuurlijk zijn er voorvallen geweest, ik kan er zat noemen'

Laatste update:

"We hebben jongens die individueel gesprekken krijgen. Dat gebeurt", aldus Keizer, die niet loslaat om welke spelers het gaat. "Natuurlijk zijn er voorvallen geweest. Ik kan er zat noemen. Maar dan ga ik dingen zeggen die privé zijn en dat wil ik niet. Dat ga ik niet doen. De één is er makkelijker mee omgegaan dan de ander, maar dat zegt niets over hoe verschrikkelijk we het allemaal vinden. Ik kan me voorstellen dat sommige jongens er nu nog problemen mee hebben."

Iedereen bij Ajax is geschrokken van Nouri en dat werkt volgens Keizer lang door. Hij neemt de botsing van Matthijs de Ligt met Tim Matavz in het duel tussen Ajax en Vitesse (1-2) als voorbeeld. "Dan zijn er een aantal jongens die daar naar kijken: hé, hoe zit dat? Meer zeg ik er niet over, want dan lijkt het alsof we excuses aan het zoeken zijn."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties