Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer pareert kritiek na deceptie: 'Hij wist prima wat de bedoeling was'

Laatste update:

"Het stond goed, maar dan moet je ook wel de 1-3 maken", werd Keizer door FOX Sports en Voetbal International geciteerd. "Nu wilden we het slot erop gooien en dan is het klaar. Maar dat is niet gebeurd." Keizer benadrukte dat Ajax niet met drie verdedigers speelde. "Lasse Schöne en Joël Veltman speelden voor de verdediging op het middenveld. Hakim was de nummer tien. Dus er was eigenlijk helemaal niets aan de hand."

Ook Nick Viergever leek de ingreep van Keizer, gezien zijn handgebaren in het veld, niet te begrijpen. "Viergever wist prima wat de bedoeling was, want ik had vooraf al een heleboel zaken doorgenomen met Joël", pareerde Keizer de kritiek. "Niet met de hele selectie nee, want iedereen is met de wedstrijd bezig en dus praat ik dan met de aanvoerder."!

Het is de eerste keer sinds 1966 dat Ajax om sportieve redenen niet een hoofdtoernooi in Europa haalt. "51 jaar zeg je... Dat is inderdaad een blamage. We weten dat we aanvallend voetballen en dat we ook wel wat kansen weggeven. Dan krijg je weleens van dit soort wedstrijden. We moeten zorgen dat we aan de goede kant van de score zitten, maar omdat wij er nu te weinig maken, is dit een heel vervelende constatering."

Keizer wilde zich niet verschuilen achter het gegeven dat Ajax het vertrek van Davy Klaassen, Bertrand Traoré en Davinson Sánchez niet tijdig heeft opgevangen. "Volgens mij speelden we met acht spelers die drie maanden geleden de finale van de Europa League voetbalden."

-
Marcel Keizer is een goede coach voor Ajax

Meer nieuws

Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
9
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
52
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties