Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer verduidelijkt: 'Voor mij is Kasper de eerste spits'

Laatste update:

"Voor mij is Kasper de eerste spits. Dat wil niet meteen zeggen dat Klaas-Jan Huntelaar niet zal spelen. Als we vinden dat Kasper rust nodig geeft of even niet moet spelen, kan Klaas-Jan gewoon spelen", wordt Keizer tijdens de persconferentie geciteerd door onder meer de NOS en het Algemeen Dagblad. Vorige week, in de wedstrijd tegen PEC Zwolle, kregen Huntelaar en Dolberg beiden een basisplaats.

De kans lijkt klein dat Keizer in Den Haag met zowel Huntelaar als Dolberg gaat spelen. "Morgen maak ik de opstelling bekend en zal er met allebei een gesprek komen. Een zal er teleurgesteld zijn en de ander zal blij zijn dat hij speelt", stelt de oefenmeester. De kans is dus aanwezig dat Huntelaar op de bank begint tegen ADO, maar hij is in ieder geval wel in vorm. Hij is namelijk voor het eerst sinds 2011/12 direct betrokken geweest bij vier doelpunten in zijn eerste vier competitiewedstrijden van een seizoen.

"ADO heeft echt wapens", gaat Keizer verder. "We zullen goed moeten zijn en met elkaar moeten verdedigen. Als wij beter gaan voetballen komen de overwinningen automatisch. Maar we moeten eerst beter gaan voetballen." Keizer is bovendien goed te spreken over de derde spits in zijn selectie, Mateo Cassierra. "Hij maakt stappen, dat zien we op de trainingen. Hij is een concurrent van Dolberg en Huntelaar. Het is een jonge speler. Het is alleen maar goed om te zien dat hij zich goed ontwikkelt", aldus Keizer, die zegt dat aankoop Maximilian Wöber nog wat tijd nodig heeft.

-
Wie moet de voorkeur krijgen bij Ajax?

Meer nieuws

Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
17
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties