Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer voorkwam vertrek basisklant Ajax: 'Het kan gek lopen, hè'

Laatste update:

"Ik wist al dat ik tegen AZ in de basis zou staan. Ik heb heel het jaar voor Jong Ajax gespeeld, dan is het gek om de kampioenswedstrijd te missen", vertelt Mazraoui in het Algemeen Dagblad. "Ik heb de feestfilmpjes op mijn telefoon gezien. Maar een basisplaats in Ajax 1 was altijd een droom. Die leef ik nu."

Dat Mazraoui in het eerste elftal speelt is deels te danken aan Marcel Keizer. De ex-trainer van de Amsterdammers stak er een stokje voor toen de middenvelder anderhalf jaar geleden te horen kreeg dat hij moest vertrekken. Hij ontwikkelde zich sterk en tekende onlangs een contract tot medio 2021. "Het kan gek lopen, hè. Ik heb het niet cadeau gekregen. Speel al vanaf kleins af aan bij Ajax, maar hoorde nooit bij de grootste talenten. Maar ik heb nooit opgegeven."

Ten Hag gaf Mazraoui zondag op de rechtsbackpositie de voorkeur boven miljoenenaankoop Rasmus Kristensen. "Als je het laat zien, word je beloond. Dan maakt het niet uit of je voor twintig miljoen bent gekocht of een jeugdspeler bent", aldus Mazraoui. "Het liefst speel ik als aanvallende middenvelder. Maar ik grijp alle kansen natuurlijk."

-
Waar komt Noussair Mazraoui het beste tot zijn recht?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
6
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties