Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kelvin de Lang gaat in op vragen over contractverlengingen Hato en Misehouy

Laatste update:

The Telegraph meldde afgelopen donderdag nog dat Arsenal een transfer van Hato aan het voorbereiden is, waarna transfermartkexpert Rudi Galetti berichtte dat Chelsea in de jonge centrumverdediger eveneens een geschikt profiel ziet om de verdediging te versterken.

Bayern München en Borussia Dortmund voegden zich afgelopen zondag in het rijtje geïnteresseerde clubs. Volgens Sport Bild houden de twee Duitse grootmachten de contractsituatie van de Oranje-international goed in de gaten.

Ajax probeert momenteel het jeugdcontract van Hato, dat in 2025 afloopt, te verlengen. "We willen graag dat hij blijft en we hebben ook goede hoop dat we eruit gaan komen", laat De Lang weten.

De tijdelijke technisch directeur erkent dat witte rook misschien te lang heeft geduurd. "Maar er hebben ook wisselingen in ons management plaatsgevonden. Maar ik heb goede hoop dat we eruit gaan komen. Het is logisch dat we er veel aandacht aan besteden. Waar het op hangt? Daar kan ik niks over zeggen."

Aflopende contracten Misehouy en Martha
De Lang geeft aan dat Ajax ook in gesprek is met Gabriel Misehouy en Ar'Jany Martha. Beide talenten beschikken in Amsterdam over een aflopend contract. "In het algemeen kan ik zeggen dat we graag verder gaan met jongens die heel graag voor Ajax spelen. Wij vinden dat we de juiste club zijn - en dat is ook bewezen in cijfers - om een kans te geven om je als jonge speler door te ontwikkelen."

De tijdelijke technisch directeur benadrukt dat Ajax een sportief plan heeft en hoopt dat spelers daar in mee willen. "We proberen onze talentvolle jeugd te behouden, maar niet ten koste van alles. Ook deze onderhandelingen lopen nog."

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
10
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
16
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties