Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kennedy krijgt groots afscheid: 'Geweldig dat Huntelaar dit doet'

Laatste update:

De supporters trakteerden Bakircioglu zondagavond op een groots afscheid. Ze hadden fraaie tifo's georganiseerd en op het grote scherm in de Tele2 Arena in Stockholm werd Bakircioglu toegesproken door voormalig ploeggenoten. Ook Klaas-Jan Huntelaar en Zlatan Ibrahimovic richtten het woord tot de veertienvoudig international van Zweden, die ook over een Turks paspoort beschikt.

Bakircioglu werd emotioneel toen hij de beelden zag: "Zlatan is een vriend van me. We hebben samengespeeld. Ik was meer verrast door de boodschap van Klaas-Jan Huntelaar van Ajax, dat hij de tijd heeft genomen om dit voor mij te doen. Ook wij hebben samengespeeld. Het was geweldig om zo'n groet te ontvangen, het was geweldig", zegt hij in een interview met Fotbollskanalen

Als eerbetoon aan Bakircioglu heeft Hammarby besloten om het tenue met rugnummer tien de komende tien jaar aan niemand te vergeven. De aanvoerder speelde twaalf seizoenen voor Hammarby en won met de club de Allsvenskan en Superettan. Met Ajax pakte hij de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal en Bakircioglu speelde verder voor Assyriska, Iraklis Saloniki, FC Twente en Racing Santander.

-
Heeft Kennedy Bakircioglu het maximale uit zijn loopbaan gehaald?

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
20
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
7
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties