Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez adviseert: 'Dat zijn mooie clubs waar je veel getest wordt'

Laatste update:

"Misschien moet je maar sneller naar het buitenland om meer getest te worden", stelt de oud-middenvelder annex analist bij FOX Sports. Perez adviseert Nederlandse talenten om niet direct naar 'de allergrootste clubs' te verkassen. "Want daar ga je niet spelen. Ik denk dan aan een Eintracht Frankfurt of Borussia Mönchengladbach. Dat zijn ook mooie clubs waar je veel getest wordt."

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

"Je zal daar veel wedstrijden spelen onder grotere weerstand", vervolgt de Deen, die de Bundesliga beschouwt als een uitstekende leerschool. "Het is een fysiek sterke competitie. Voor veel spelers is dat een stap vooruit. Ik kan me voorstellen dat een jonge speler die het een jaar goed gedaan heeft in de Eredivisie nu een andere keuze maakt dan vijf jaar geleden. Hij zal nu eerder denken aan een stap naar het buitenland."

Na de 1-7 zege die Ajax afgelopen weekeinde boekte op Excelsior gaf Matthijs de Ligt toe dat hij lang niet altijd uitgedaagd wordt in de Eredivisie. "Om eerlijk te zijn: je speelt niet op honderd procent", zei de negentienjarige verdediger van Ajax na het duel in Rotterdam tegen FOX Sports. "Het verschil is wel heel groot. Maar we hebben de hele tijd gezeurd dat we het in Europa niet lieten zien. Nu doen we dat wel en dan horen we weer dat het kwaliteitsverschil te groot is."

Het is een slechte zaak dat PSV en Ajax op eenzame hoogte staan in de Eredivisie

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties