Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez analyseert 'blinde': 'Feyenoord zit met hem in de maag'

Laatste update:

Arno Vermeulen is van mening dat Feyenoord deze maand zowel Bozenik als Bannis weg moet doen en 'een goede spits' moet halen. "Ze hebben nu twee spelers waarbij ik merk dat Feyenoord geen vertrouwen in ze heeft. Ze vinden ze allebei niet goed. Feyenoord moet een spits halen waarvan iedereen zegt: 'Verdomd zeg, dat is een goede spits'." Perez denkt dat Feyenoord pas in de slotfase van de transfermarkt in actie komt, al hangt het ook af van uitgaande transfers. "Het is pas 9 augustus. Feyenoord komt vrij laat in de voedselketen. Ze zitten nu in de maag met Bozenik. Hij heeft vier miljoen euro gekost."

"Het is een blinde die superhard werkt. Hij doet er alles voor, maar het is niet zo'n goede speler", zo vatte Perez de aanvaller uit Slowakije samen. "Maar Bannis vind ik ook niet overtuigend. Misschien komt er een nieuwe spits op 29 augustus, of 30 augustus. Als duidelijk is welke spelers buiten de boot vallen." Vermeulen vroeg zich openlijk af waarom Ricky van Wolfswinkel, transfervrij na zijn vertrek van FC Basel, een meerjarig contract bij FC Twente tekende en ogenschijnlijk niet bij Feyenoord in beeld was. Er viel wat stilte in de tv-studio. "Of is dat een heel rare vraag?", vroeg hij zich af.

"We weten dat er geen gouden behang in de kleedkamer van Feyenoord hangt, maar je kan mij niet vertellen dat het salaris van Van Wolfswinkel wel betaald kan worden door FC Twente en niet door Feyenoord. Of ze hadden geen interesse. Dat kan ook. Wellicht hadden ze twijfels. Ik zou denken dat hij in potentie, qua ervaring, beter is dan die twee van Feyenoord." Perez wees erop dat Van Wolfswinkel een groot deel van het seizoen 2019/20 miste door een hersenaandoening, al maakte hij na een half jaar wel zijn rentree. "Ze kunnen zich geen missers veroorloven. Ze kunnen geen twijfelgeval aantrekken, ook al zijn het wel allemaal twijfelgevallen uiteindelijk als je niet een portemonnee van hier tot Tokio hebt."

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
8
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties