Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez bespeurt arrogantie bij 'ongelooflijk mooie speler' van Ajax

Laatste update:

De twee analisten blikken in het televisieprogramma Dit was het Weekend van FOX Sports terug op de simpele overwinning van Ajax op ADO. Gravenberch gaf zijn visitekaartje af met een doelpunt en een assist. "Een ongelooflijk sierlijke, mooie speler om te zien. Het is heel sierlijk om naar hem te kijken", vertelt Perez over de zeventienjarig middenvelder.

De Deense analist plaatst wel een kanttekening. "Ik bespeurde wel een beetje arrogantie al in zijn spel. Je ziet het een beetje terug, omdat het vandaag zo onwijs makkelijk ging." Collega-analist De Boer kan zich vinden in de kritiek van Perez over Gravenberch. "Dat heeft hij in zich en daar moet hij inderdaad wel stappen in maken", aldus de oud-international, die wel erkent dat 'een gezonde dosis arrogantie helemaal niet erg is'.

De Boer vindt Ekkelenkamp van de drie basisdebutanten van Ajax 'op dit moment nog de meest betrouwbare'. De middenvelder nam tegen ADO de 3-0 voor zijn rekening. "Hij laat het ook wekelijks in de Keuken Kampioen Divisie zien bij Jong Ajax. Ik vind dat hij echte een stabiele factor aan het worden is", aldus De Boer, die Ekkelenkamp reeds klaar acht voor het grote werk. "Als Donny van de Beek in de winter onverhoopt weg zou gaan naar Real Madrid, dat gerucht hangt nog altijd in de lucht, dan denk ik dat hij een goede opvolger is."

Van de vier genoemde Ajax-talenten wordt Hansen de grootste potentie toegedicht door De Boer. "Hij heeft in mijn ogen ongelofelijke kwaliteiten", stelt de analist over de zeventienjarige vleugelaanvaller. "Traoré is nog moeilijk te zeggen: een goede spits, die pas achttien is en nog vlieguren moet maken. Ik weet niet honderd procent zeker of hij het dan gaat redden, maar hét supertalent in mijn ogen is op dit moment Sontje Hansen. Hij heeft het ook laten zien op het WK Onder-17." Hansen kroonde zich vorige maand tot topscorer van dat toernooi met zes doelpunten.

Welke belofte dicht jij de grootste toekomst toe?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties