Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez geeft Erik ten Hag grote pluim: 'Hij heeft er schijt aan'

Laatste update:

Ronald de Boer is lyrisch over de keuze van Erik ten Hag om Timber het vertrouwen te geven. De jongeling speelde dit seizoen al 24 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, maar had zijn debuut voor Ajax nog niet gemaakt. In Friesland deed hij 82 minuten mee, alvorens Timber zich liet aflossen door Álvarez als gevolg van een krampaanval in beide kuiten. "Het was natuurlijk een ongelooflijk groot risico van Ten Hag. Je zet Álvarez en Schuurs op de bank", zegt De Boer zondagavond bij Dit was het Weekend op FOX Sports.

Álvarez, afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro overgekomen van Club América, bleef in de voorgaande twee competitiewedstrijden tegen Heracles Almelo (1-0 nederlaag) en AZ (0-2 nederlaag) de gehele wedstrijd op de bank. Woensdag deed hij wel weer tachtig minuten mee in de verloren bekerwedstrijd tegen FC Utrecht (2-0). Álvarez speelde een negatieve hoofdrol door de strafschop te veroorzaken waaruit de 2-0 ontstond: hij beging een onhandige sliding op Sander van de Streek in het zestienmetergebied. De Boer vindt dat Álvarez het, behoudens die 'oerdomme tackle', niet slecht deed in Utrecht.

Timber presteerde zaterdag echter ook goed, voegt hij eraan toe. "In het tweede elftal heeft hij het ook fantastisch gedaan. Hij is fysiek heel sterk en heeft snelheid. Ik begreep de keuze van Ten Hag wel, maar hij nam ontzettend veel risico. Het heeft goed uitgepakt." Kenneth Perez is eveneens lovend over Ten Hag, die 'schijt' had aan het risico dat hij nam. "Hij bepaalt gewoon: wat heb ik vandaag nodig? Hij maakt de keuze niet op basis van wat hij mede heeft ingekocht. Maar het gaat natuurlijk richting gênant als je een tweedejaars A-junior opstelt vóór een dure speler als Álvarez, en in mindere mate voor Schuurs. Dan toon je lef als trainer."

-

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
22
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
14
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties