Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez: 'Ik vind hem de beste linksback van het Nederlands elftal'

Laatste update:

"In het Nederlands elftal moet hij naar mijn mening als wingback spelen als je zo iemand nodig hebt, of hij speelt niet. Maar als aanvaller was het echt niet best", oordeelde Kenneth Perez zondag bij FOX Sports over Promes. "Er was een aantal spelers dat ondermaats speelde in de eerste helft", concludeerde Kees Jansma. "Denzel Dumfries, Daley Blind en Promes."

Hans Kraay jr. wees erop dat Promes 45 minuten lang als een ingeschoven linksback op Lukas Klostermann speelde omdat Blind bij balverlies als derde centrale verdediger fungeerde. "Na de dubbele wissel heeft hij alleen maar tegen Nico Schultz gespeeld. Eigenlijk heeft hij niet de kans gehad om zich aanvallend te laten zien."

De 1-0 van Duitsland kwam ter sprake. "Kijk hem joggen", doelde Kraay jr. op het gebrek aan rugdekking van Blind. "Hij jogt!" Stevens vroeg zich openlijk af of Blind in defensie moet blijven staan. "Ik vind van niet", antwoordde Jansma. "Hij kan op het middenveld spelen." Stevens: "Zijn inspeelpass is fantastisch, maar die komt als linkervleugelverdediger niet tot uiting."

"Ik vind hem de beste linksback van het Nederlands elftal", haakte Perez echter in. "Ik heb niet zo'n hoge pet op van Patrick van Aanholt. Je hoort dan dat hij moet spelen." Jansma gaf aan of Stevens bedoelde dat Blind een beetje ontwend is als linksback tegen snelle rechtsbuitens. "Ik weet het niet. Zoals hij de eerste helft in ieder geval speelde, was hij niet goed", repliceerde de trainer in ruste.

-

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
20
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties