Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez: 'Mario Götze heeft gekeken van: nou, is er iets beters?'

Laatste update:

"Het zal mij benieuwen. De laatste keer dat ik hem heb zien voetballen is heel lang geleden en ik heb hem ook altijd ietwat te dik gevonden, dat hij niet fit was. Ik heb hem heel lang niet fit gezien", stelt Perez bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Hij heeft ook een stofwisselingsziekte gehad en dat soort dingen. Hij heeft gewoon heel weinig gespeeld en ik kan dus totaal niet beoordelen op wat voor niveau hij nu zit en hoelang het duurt voordat hij wedstrijdfit is. Bij zijn laatste club heeft hij natuurlijk ook bijna niet gespeeld."

Perez moet wel toegeven dat PSV met de komst van Götze een grote naam in huis haalt: "En het is ook erg interessant om te zien wat dat gaat doen met Mohamed Ihattaren die op die positie staat. Want ik neem aan dat Cody Gakpo wel een zekerheidje is aan de linkerkant en dat zijn wel de posities waarvoor Götze in aanmerking komt." De komst van de 28-jarige Duitser komt behoorlijk uit de lucht vallen en volgens Perez is dat geen toeval. De analyticus denkt dat Götze zijn opties tegen elkaar heeft afgewogen: "Het is toch gewoon omdat Götze heeft gewacht op iets beters? Zo is het natuurlijk. PSV is in dezen de afwachtende partij. Götze heeft gekeken van: nou, is er iets beters? Dat is er niet, dan moet ik nu iets beslissen want ik wil wel gaan voetballen."

De voormalige middenvelder vraagt zich eveneens af of Götze een aanwinst is van De Jong, of van trainer Roger Schmidt: "Is hij degene die al deze spelers wilde hebben of is het zo dat ze, omdat ze nu een Duitse trainer hebben met goede connecties, ze ook in deze categorie spelers kunnen vissen? Want je kunt wel zeggen dat een passant eigenlijk, een trainer, heel veel zeggenschap krijgt over wie er gehaald wordt." Een opmerking in de studio dat het met onder meer Götze en Eran Zahavi lastig zal worden om de speelstijl van Schmidt, waarbij er flink druk gezet moet worden op de tegenstander, uit te voeren doet hij echter af met een kwinkslag: "Zahavi is 33, alsof je dan niet meer kan lopen… Hij ziet er superfit uit en ongeacht op welke manier je wil voetballen, is het wel lekker om gewoon een afmaker te hebben. Of hij dan net zo goed druk zet als Pablo Rosario zal mij worst wezen. Alleen wat je dan wel nodig hebt zijn fitte spelers en ik betwijfel wel of Götze dat is."

Denk jij dat Mario Götze een succes zal worden bij PSV?

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
0
'Voor Arne Slot bij Feyenoord zat, was hij een dertien in een dozijn-voetballer'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
5
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties