Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez oppert verrassende EK-ganger: 'Als hij uitblinkt bij Ajax...'

Laatste update:

Door de schorsing van André Onana moet Erik ten Hag een nieuwe eerste doelman kiezen. De basisplaats voor Stekelenbug tegen PSV duidt erop dat hij voorlopig de voorkeur krijgt boven Kjell Scherpen. "Ik denk dat het de juiste keuze is qua routine en ervaring, zeker in deze periode. Ik denk niet dat het de tijd is voor Kjell Scherpen", vertelt Perez voor de wedstrijd bij ESPN. De voormalig middenvelder speelde in de seizoenen 2006/07 en 2007/08 bij Ajax samen met Stekelenburg, maar heeft hem inmiddels al lang niet meer gesproken.

"Als hij zich kwaad maakte, was het een wereldkeeper. Daarom was ik er zo verbaasd over dat het eigenlijk niet lukte bij de grotere clubs", zegt de analist over de doelman, die met wisselend succes voor clubs als AS Roma, AS Monaco en Everton uitkwam na zijn vertrek uit Amsterdam in 2011. "De laatste vijf jaar is hij maar mondjesmaat basisspeler geweest. Als hij zich neerlegt bij een rol als tweede keeper, en dat heeft hij blijkbaar gedaan bij zijn clubs, heb je daar een heel goede aan."

Als Stekelenburg in vorm raakt in de komende maanden, zou hij volgens Perez in aanmerking komen voor Oranje. "Dan speelt hij zo in het Nederlands elftal", vertelt de Deen lachend. "Bij gebrek aan beter heb je heel snel een kans als je bij een van de topclubs uitblinkt. Als hij in belangrijke wedstrijden, zoals tegen Lille OSC (in de Europa League, red.), zijn niveau laat zien, zou het me niet verbazen als hij bij de EK-selectie zit." Ronald Koeman en De Boer kozen in de afgelopen interlandperiodes doorgaans tussen Jasper Cillessen, Tim Krul, Marco Bizot, Justin Bijlow en Joël Drommel.

Denk je dat Maarten Stekelenburg met Oranje naar het EK gaat?

Meer nieuws

'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
1
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
1
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
5
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
42
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
68

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties