Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez schrikt en telt zes spelers met overgewicht in één wedstrijd

Laatste update:

Presentator Vincent Schildkamp vroeg Perez maandagavond bij het programma Voetbalpraat wat Dick Lukkien rigoureus anders zou moeten doen bij FC Emmen, dat dit seizoen nog geen enkele competitiezege boekte. De Deen begon meteen te lachen. "Emmen is een leuke ploeg, maar het heeft weinig met profvoetbal te maken. Ze hebben gewoon vier tot vijf veel te zware spelers. Ik wil niet de fitnesscoach uithangen, maar we hebben het wel degelijk over betaald voetbal in Nederland."

Perez gaf de wedstrijd tussen FC Emmen en FC Groningen (2-1) in de TOTO KNVB Beker, van 15 december jongstleden, als voorbeeld. "Ik zag gewoon vijf tot zes spelers op het veld rondlopen die veel te zwaar waren. En FC Emmen had er de meeste van." Perez noemde captain Anco Jansen meteen als voorbeeld. "Hij kan haast niet meer lopen, hij is veel te zwaar. Keziah Veendorp. Die keeper (Dennis Telgenkamp, red)", somde hij op.

"Het verbaast mij dat het kan in een betaalde competitie die zichzelf serieus neemt." Perez vindt het dan ook een rare zaak. "Ze hebben geld genoeg. De club haalt Zuid-Amerikanen en betaalt ook vrij goed. Maar er wordt tegelijkertijd niet geëist dat je een bepaald vetpercentage hebt en dat is gewoon nodig. Als ik te zwaar was, was ik veel minder. Fitheid is een essentieel onderdeel van het profvoetbal", benadrukte de oud-voetballer.

FC Emmen is na de nederlaag van zaterdag tegen FC Twente (1-4) de tiende ploeg ooit die geen van de eerste vijftien Eredivisie-duels van een seizoen wist te winnen: vijf remises, tien nederlagen. Acht van de voorgaande negen ploegen die dit overkwam degradeerden in die betreffende campagne. Ook zorgwekkend: voor de tweede keer dit seizoen kwam FC Emmen zaterdag tot slechts één schot op doel in een thuiswedstrijd, dat overkwam de Drenten in de vorige twee seizoenen in totaal slechts één keer.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties