Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez vol ongeloof na Ajax - Willem II: 'Wat heeft NEC zitten doen?'

Laatste update:

Ndayishimiye wordt door Willem II gehuurd van NEC en het verbaast Perez dat de jongeling in Nijmegen niet aan de bak kwam. "Dit is echt een goede speler, die uit het tweede van NEC komt. Het tweede van NEC!", zegt de Deen vol ongeloof bij FOX Sports. "Hij is twintig jaar en dat is niet per se jong. Maar hij komt uit het tweede van NEC, voor alle duidelijkheid. Ik weet niet wat NEC heeft zitten doen..."

Als de aanvaller werkt aan het behouden van het overzicht op doorslaggevende momenten, kan hij volgens Perez een nog betere speler worden. "Misschien ben ik te kritisch, maar ik mis een beetje de beroepsernst. Hij had veel mooie acties, maar dan wil hij dat doorzetten en wéér iemand door de benen spelen, terwijl iemand anders helemaal vrijstaat", stelt Perez. "Hopelijk gaat hij dat binnen een jaar inzien."

Dit bericht bekijken op Instagram

Voor het eerst sinds 5 november 2017 gaat Ajax voor eigen publiek onderuit in de Eredivisie. Destijds was Marcel Keizer de trainer en zat Erik ten Hag op de bank bij tegenstander FC Utrecht. #swipe?? #ajax #willemii #ajawil #020 #013 #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Maar nogmaals, hij speelt voor het eerst in de Eredivisie en komt van het tweede van NEC. Best bijzonder, toch?", concludeert de analist, die hoopt dat de spelers van Willem II met beide benen op de grond blijven staan. De Tilburgers overnachten na de sensationele zege op de derde plek in de Eredivisie, nog boven PSV. Perez weet dat de aandacht voor Willem II nu zal toenemen en is benieuwd hoe de club daarmee zal omgaan..

"Wat gebeurt er vaak? Er zullen veel ogen gericht zijn op Willem II en op individuele spelers. Ga je dan geloven dat je beter bent dan je eigenlijk bent, of blijf je je honderd procent inzetten en blijf je de vuile meters maken voor het team? Dat is een leuk proces om mee te maken. Het is voor de staf heel belangrijk om dat in de gaten te houden. Als iemand de kantjes ervan afloopt, moet je hem aanspreken. Dan kun je echt stappen zetten."

-

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
17
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties