Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez volledig overtuigd: 'Natuurlijk kan hij mee bij Ajax of PSV'

Laatste update:

De Deense analist is er namelijk volledig van overtuigd dat Isak het niveau van de Nederlandse top aan zou kunnen. "Natuurlijk kan hij, zoals het er nu voorstaat, mee bij Ajax of PSV", zo vertelt hij desgevraagd bij FOX Sports. Perez is gecharmeerd van de kwaliteiten van Isak, die in januari 2017 voor bijna negen miljoen euro door Borussia Dortmund werd opgepikt bij AIK.

De spits speelde sindsdien echter pas dertien officiële wedstrijden voor de Duitse grootmacht, waarin hij één doelpunt wist te maken en één assist gaf. Perez geeft aan dat het voor jonge spelers lastig doorbreken is in Duitsland. "Hij is derde of vierde spits bij Dortmund. Dat geeft misschien wel aan welk niveau je moet hebben om in de Bundesliga en bij een club als Dortmund te kunnen spelen. Daar hebben ze geen tijd voor iemand van negentien die eventueel heel goed is. Dat is in Nederland wel het geval en daardoor zien we hier vaak zulke talenten."

"Het is jammer dat hij gehuurd is", vervolgt Perez, die van tafelgenoot Hugo Borst de vraag gesteld krijgt welk carrièrepad hij Isak zou aanraden. "Ik kan me voorstellen dat het voor hem aantrekkelijk is om in Nederland bij Ajax of PSV te spelen. Dan speel je weliswaar in een kleinere competitie, maar wel bij een topclub. Of dat kan? Ja, dat weet ik wel zeker", aldus de oud-middenvelder.

Is Alexander Isak goed genoeg voor Ajax of PSV?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties