Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez ziet interview van Kökçü: 'Dat is een lief woord voor slecht'

Laatste update:

Volgens Marciano Vink lag het vooral aan Feyenoord zelf dat de ploeg in de tweede helft onder druk kwam te staan. "Ballen die er overheen hadden gekund en tussen de linies gespeeld hadden moeten worden, waren allemaal slordig. Dan leid je weer een aanval van Midtjylland in en kom je continu onder druk. Het is niet dat zij zoveel kansen gecreëerd hebben. Maar je zag in de slotfase dat het billenknijpen was met corners en aanvallen van Midtjylland. Ze werden steeds gevaarlijker. 2-2 is denk ik wel terecht, maar het is eeuwig zonde."

"Eigenlijk mag je een 0-2 voorsprong niet weggeven, maar we hebben eigenlijk geen moment in de wedstrijd gezeten", aldus Kökçü bij ESPN. "Veel balverlies over en weer. Het was vooral heel slordig. Met vechten probeer je de wedstrijd eruit te slepen, maar vooral de tweede helft stonden we met de rug in onze eigen zestien. Dan is het moeilijk." Verslaggever Pascal Kamperman vraagt vervolgens waarom Feyenoord er in de tweede helft niet doorheen kwam. "Dan kom ik weer uit bij slordig", aldus Kökçü. "De trainer gaf het ook aan in de rust. We waren slordig, waardoor we niet door konden voetballen."

"Slordig is echt een lief woord voor slecht", concludeert Perez als hij het interview van Kökçü ziet. Volgens Milan van Dongen is 'slordig' een modewoord. "Dit is toch gewoon een zeer terechte uitslag?", gaat Perez vervolgens verder. "Misschien was je over negentig minuten zelfs wel de mindere van de twee ploegen. Je hebt een paar keer geluk met net wel of net niet de VAR. Dan valt het goed voor Feyenoord. Maar ik vond Midtjylland in de tweede helft veel beter. Feyenoord heeft na rust nooit de rust gevonden."

Til
Pierre van Hooijdonk breekt een lans voor Guus Til. "Ik vind dat je echt goed ziet dat lopen zonder bal wordt ondergewaardeerd. We hebben het heel vaak over Guus Til en daar mankeert van alles aan, maar Til zorgt er met zijn diepgang en loopacties voor dat er op het middenveld makkelijker gespeeld kan worden en dat je iets meer tijd hebt. Szymanski is een prima voetballer, maar wel een voetballer die altijd de bal zoekt. Hij wil de bal hebben. Dan wordt het wat statisch omdat je met Timber en Kökçü al twee middenvelders hebt die er ook niet overheen knallen."

Europa League
FC Midtjylland
2 - 2
Feyenoord

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
25
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties