Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez: 'Zijn snelheid is natuurlijk echt een ongelofelijk wapen'

Laatste update:

Vertessen was Bruno Martins Indi te slim af in een onderling duel en schoot de bal vanaf de rechterzijde van het strafschopgebied beheerst in de verre hoek. "Ik vind dat hij specifieke kwaliteiten heeft", zegt Perez. "Zijn snelheid is natuurlijk echt een ongelofelijk wapen, dat zagen we ook in de Johan Cruijff Schaal. Maar ik vond bij hem: zijn manier van afwerken is vaak een beetje plichtmatig, van: ik schiet wel op doel, maar er zat niet echt een idee achter. Bijvoorbeeld tegen Benfica kwam hij wel vrij, maar toen schoot hij maar op doel in de hoop dat die bal er in gaat."

Zaterdag was dat volgens Perez anders. "Nu maakt hij hem echt bewust af. Hij gaat heel even naar rechts en schiet hem diagonaal rechts van de keeper binnen. Dit is echt een goede goal. Ik denk dat hij het in de jeugd ook heel makkelijk heeft gehad. Lange bal, en dan..." Arnold Bruggink haakt daar op in en zegt: "Weet je wie die lange ballen allemaal op hem gaf? Mohamed Ihattaren. Met zijn tweeën was dat in de A1 bij PSV een gouden duo", aldus de oud-aanvaller, die nog niet volledig overtuigd is van Vertessen. "Als hij alleen op de keeper af komt en tijd heeft, dan doet hij nog best wel gekke dingen, vind ik."

Ook Vertessen zelf kwam voor de camera van ESPN. De Belgische aanvaller maakte zijn doelpunt op intuïtie. "Elke situatie is anders", aldus Vertessen. "Op dat moment leek dat me de juiste keuze en het pakt goed uit, mooie goal. Ik stapte het veld in met het idee om het team proberen te helpen en te proberen die tweede goal te maken. En dat doe ik, dus dat is alleen maar mooi meegenomen. AZ was goed aan het drukken, we hadden het moeilijk. Het was wel een opluchting dat het tweede doelpunt viel."

Voorlopig moet Vertessen het bij PSV doen met een reserverol. "Het is nooit makkelijk om in te vallen, maar ik moet dankbaar zijn voor elke minuut. En proberen zoveel mogelijk te scoren of assists te geven. Ik doe gewoon mijn ding. Ik weet dat mijn kans vanzelf gaat komen als ik blijf presteren. Ik probeer gewoon mijn best te doen en positief te blijven."

-

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
13
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties