Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Taylor laat zich zien als potentiële opvolger van Ryan Gravenberch

Laatste update:

Blind en Klaassen waren de meest opvallende namen in de opstelling van Ajax. Het tweetal keerde deze week op eigen verzoek twee dagen eerder terug van vakantie om zo minuten te kunnen maken tegen Lokomotiva, zo onthulde Ziggo Sport-analist John van 't Schip. Opvallendste afwezige was Mohamed Ihattaren, die afgelopen week ziek was. Ook Perr Schuurs en Taylor maakten hun eerste minuten deze voorbereiding. Laatstgenoemde zal er veel aan gelegen zijn om de basisplek over te nemen van Ryan Gravenberch, die werd verkocht aan Bayern München.

Vanaf het begin werden de krachtsverhoudingen duidelijk. Lokomotiva, de nummer vijf van het afgelopen seizoen in de hoogste Kroatische competitie, probeerde het speelveld klein te houden door uiterst compact bij elkaar te blijven. Ajax had vrijwel continu de bal, maar vond slechts mondjesmaat openingen. Toch vielen er twee doelpunten in de eerste helft, die beiden voor een groot deel op het conto van Taylor konden worden geschreven.

De linkermiddenvelder kreeg de bal in de achttiende minuut na een geblokte pass van zichzelf gelukkig terug in de voeten. Taylor week met een handige voetbeweging uit naar de linkerzone van het strafschopgebied en schoot beheerst raak: 1-0. Even later werd de jongeling juist aan de rechterzijde van de zestien vrijgespeeld. Ditmaal legde Taylor de bal bij de tweede paal, waar de mee opgestoomde linksback Youri Baas kon binnenkoppen: 2-0.

In de rust werden Blind en Klaassen van het veld gehaald door Schreuder, en daarmee zakte ook het niveau van de wedstrijd weg. Jay Enem wist twee aardige kopkansen niet te benutten, terwijl ook Jay Gorter aan de overzijde van het veld eenmaal werd getest. De goalie tikte een kopbal met een snelle reflex knap onder de lat vandaan. Ajax kwam vier minuten voor tijd op 3-0, toen Ar'Jany Martha de bal vanaf de achterlijn knap voorkreeg. Enem hoefde nog slechts binnen te tikken.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties