Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Taylor voorspelt 'de nieuwe Karim Benzema': 'Hij is sterk, balvast'

Laatste update:

Taylor is een goede vriend van Brobbey, met wie hij al sinds de F'jes van Ajax samenspeelt. Op het clubkanaal van Ajax vertellen de ploeggenoten over hun bijzondere band. "We wonnen volgens mij alles wat we konden winnen en dat bijna de hele jeugd lang", aldus Taylor, die net als Brobbey geboren is in 2002. "Het was ook een leuk team. We waren allemaal vrienden van elkaar en dat zijn we nog steeds", vult Brobbey aan. "Ik was in de E1 aanvoerder en toen we in de D2 kwamen werd Kenneth opeens aanvoerder", zegt de twintigjarige spits met een grappende ondertoon.

Taylor geeft hoog op van zijn teamgenoot. "Onze oude fysio zei laatst: Brobbey heeft een rood-wit hart. Ik denk dat Brobbey de nieuwe Benzema wordt", aldus de middenvelder. Brobbey is het niet helemaal eens met zijn boezemvriend. "Doe even normaal, Benzema is een ander niveau." Taylor: "Nee, jij kan dat, bro." Even daarvoor vertelde de middenvelder over de kwaliteiten van Brobbey. "Hij is een speler met veel diepgang in zijn spel. Hij is goed in drukzetten en hij is sterk aan de bal, balvast."

Brobbey geeft aan dat het die dag niet lekker ging op de training. "Ja, dan moet je harder trainen", grapt Taylor, die vervolgens een onthulling doet. "Hij speelde vandaag even op een andere positie, op 10." Brobbey weet niet of die opmerking geapprecieerd wordt binnen Ajax. "Ga je nu dingen verklappen? Mag dat wel van Erik (ten Hag, red.)?", knipoogt de spits, die vertrouwen heeft in Taylor. "Kenneth is een hele goede speler. Ik weet zeker dat hij een basisplaats gaat krijgen bij Ajax 1 als hij geduld heeft", aldus Brobbey, die vervolgens in schaterlachen uitbarst.

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
7
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties