Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kerkez is bijna net zo goed en wordt misschien wel beter dan Wijndal'

Laatste update:

Ajax ging zondag met 2-1 onderuit op bezoek bij AZ. De Amsterdammers lieten zich op ieder vlak aftroeven, bovendien mocht Ajax Pasveer danken dat de score niet hoger uitviel. "Pasveer was zo'n beetje de enige die een voldoende haalde bij Ajax", stelt Israël. "Hij pakte die bal van Reijnders geweldig, die telde ik al. Anders had er nog somberder kunnen uitzien voor zijn ploeg. Hij is al wat op leeftijd, maar heeft er geen last van."

>

Aan de zijde van AZ is het vooral Kerkez die Israël opviel. De rapporteur gelooft dat de linksback van de Alkmaarders een aardige toekomst tegemoet gaat. "Fysiek niet de sterkste, maar agressief in de duels en aardig aan de bal. Het is voor een club natuurlijk fantastisch als je Wijndal kunt verkopen en dan de opvolger al in huis hebt. Die bijna net zo goed is en misschien wel beter wordt", aldus Israël, die een compliment aan de opleiding en scouting van AZ uitdeelt.

IJzeren Rinus is eveneens goed te spreken over het optreden van Branthwaite tijdens de 4-3 zege van PSV op Feyenoord, waarmee de Eindhovenaren de koppositie in de Eredivisie van Ajax overnamen. "Hij is een fysiek sterke jongen. In het zestienmetergebied van de tegenstander kan hij gevaarlijk zijn en ook tot scoren komen. Dat was een knappe goal voor een verdediger, hij heeft 'goeie voetjes'. En hij was niet alléén bij dode spelmomenten gevaarlijk voorin."

Als Speler van de Week kiest Israël voor Cody Gakpo, die met drie assists en een goal een hoofdrol vervulde tegen Feyenoord. "Hij heeft de belangrijkste rol gespeeld en is volgens mij nu in betere doen dan een aantal weken geleden. Misschien had hij te veel problemen met een eventuele transfer die op de achtergrond speelde. Hij kan de balletjes makkelijk voor de goal brengen met zijn traptechniek en heeft snelheid. Dan is hij levensgevaarlijk, wanneer hij tegen een tegenstander als Feyenoord wat ruimte krijgt, omdat zij ook willen aanvallen."

Het volledige elftal van de week van Israël: Pasveer (Ajax); Van Ewijk (sc Heerenveen), Trauner (Feyenoord), Branthwaite (PSV), Kerkez (AZ)); Kökçü (Feyenoord), Veerman (PSV), Odgaard (AZ); Cerny (FC Twente), Gakpo (PSV), Edvardsen (Go Ahead Eagles).

Eredivisie
PSV
4 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Bayern is woedend: 'Dit is moedwillig, hier kunnen we geen stront van kopen'
29
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
5
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
14
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
22
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
20
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties