Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kersverse aanwinst van AZ debuteert veel later dan tegen Dynamo Kiev

Laatste update:

In de persoon van directeur voetbalzaken Max Huiberts is de Alkmaarse club al enige tijd op zoek naar versterkingen voor de aanvalslinie. Met Karlsson is de zo gewenste aankoop binnengehaald. De Zweed kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten en wordt door Huiberts een 'creatieve speler met scorend vermogen' genoemd. "We zijn dan ook heel blij dat we hem voor vijf jaar hebben kunnen vastleggen. Hij heeft in Zweden bij zijn club en de nationale teams laten zien dat hij het niveau heel goed aan kan. Jesper zal de druk opvoeren bij onze huidige aanvallers. Gezonde concurrentie is altijd goed."

AZ lijkt goede zaken te doen, want volgens Sportbladet kwamen bij Elfsborg in de afgelopen periode verschillende aanbiedingen binnen van diverse clubs. Naast de Alkmaarders was ook sc Heerenveen geïnteresseerd, meldde Voetbal International. Uit eerdere berichtgeving kwam naar voren dat AZ hoopte Karlsson nog te kunnen opnemen in de wedstrijdselectie voor het duel met Dynamo Kiev van dinsdag, maar dat gaat niet gebeuren. AZ meldt dat Karlsson uiterlijk 28 september aansluit bij de selectie.

De aanvaller, die in januari 2020 debuteerde in de nationale ploeg van Zweden, komt zaterdag met zijn ploeg Elfsborg nog in actie tegen regerend landskampioen Djurgårdens IF. Hij ziet er wel al naar uit om in de Eredivisie aan de slag te gaan. "Het heeft lang geduurd, maar nu is het rond. Ik ben heel blij. Deze transfer betekent veel voor me, want ik droomde er als kind al van om buiten Zweden te voetballen. Nu komt die droom uit."

Karlsson kwam tot dusver tot 20 doelpunten en 16 assists in 88 duels namens Elfsborg in de Allvenskan, de hoogste Zweedse divisie. De aanvaller wordt door Sportbladet omschreven als een 'snelle, technisch vaardige speler die een hard schot in de benen heeft'. Daarnaast schuift de Zweedse krant onder meer Rasmus Elm en Pontus Wernbloom naar voren, spelers die in het verleden ook de succesvolle overstap maakten van de Zweedse competitie richting AZ.

Is Jesper Karlsson een aanwinst voor AZ?

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
5
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties