Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer

Laatste update:

AC Milan en Juventus zouden namelijk hun pijlen hebben gericht op de 35-jarige mandekker. Beide Serie A-teams zien in Hummels, ondanks zijn leeftijd, een welkome versterking.

Meer: Mats Hummels en Borussia Dortmund beëindigen definitief samenwerking | ‘Grote bezorgdheid bij Borussia Dortmund om overgewicht Niklas Süle’

Het is echter nog maar de vraag hoe concreet de interesse van Milan en Juve is. Beide ploegen gaan na dit seizoen door met een andere trainer en deze zal gekend willen worden in de transferplannen. Vooralsnog hebben de twee Italiaanse teams geen nieuwe oefenmeesters aangekondigd.

Een overstap naar Italië is voor de verdediger gunstig, aangezien Milaan en Turijn voor Hummels relatief dicht bij huis zijn. Hij woont namelijk in München, in het zuiden van Duitsland. Vanaf daar is Milaan of Turijn amper verder dan Dortmund.

Een langer verblijf van Hummels bij die Borussen is ook nog een van de mogelijkheden. Pas na de Champions League-finale zullen de Duitser en zijn werkgever over de toekomst praten.

In de eindstrijd van het miljardenbal neemt Dortmund het op tegen Real Madrid. De finale vindt plaats op 1 juni en wordt afgewerkt op Wembley.

Hummels is bezig aan zijn tweede periode in het Signal Iduna Park. Tussendoor was hij drie seizoen actief bij Bayern München.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
13
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
6
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
10
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
50
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties