Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keuze van Koeman leidt tot eerste rekening van 250.000 euro in Camp Nou

Laatste update:

Pedri vertrok voor 5 miljoen euro, maar volgens Marca kan die transfersom in de komende jaren oplopen tot 25 miljoen euro. Een van de afgesproken bonusconstructies betrof een minimumaantal van 5 optredens van minstens 45 minuten in zijn debuutseizoen. Hij speelde viermaal minstens 45 minuten voor Barcelona: drie keer in LaLiga en eenmaal in de Champions League. Omdat hij vorige maand ook een helft meedeed bij Spanje Onder-21 tegen de leeftijdsgenoten van Kazachstan (3-0 zege), is de clausule geactiveerd.

Ver esta publicación en Instagram

De Champions League-avond van Pedri (17) ??? ? ?? Barcelona - Ferencvaros 5-1? ?? 63'? ? 82'? ? ?? Met plastic tasje bij Camp Nou aankomen;? ?? Debuut in Champions League maken;? ?? 27 minuten meedoen;? ?? Eerste officiële goal voor Barcelona maken;? ?? Een taxi naar huis pakken? ? #pedri #talent #barcelona #championsleague #barcelona #ucl #fcbarcelona #fcb #teenager

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Marca noemt Pedri een 'goudmijn' voor Las Palmas. Omdat trainer Ronald Koeman vertrouwen heeft in het zeventienjarige talent, ligt het voor de hand dat meerdere bonussen uitbetaald zullen worden in de toekomst. Koeman verraste anderhalve week geleden door Pedri een basisplaats te geven in de competitiewedstrijd tegen Real Madrid. De jongeling kreeg toen de voorkeur boven Antoine Griezmann. Zaterdag deed hij de gehele tweede helft mee in het duel met Alavés (1-1).

Een van de clausules die in de komende maanden geactiveerd kan worden, is een bonus bij een oproep van Pedri voor de nationale ploeg van Spanje. Ook andere bonussen worden door de Madrileense krant als 'haalbaar' bestempeld. Tot slot heeft Las Palmas ook recht op vijftien procent van de afkoopsom bij een toekomstige transfer van Pedri. Zijn contract in het Camp Nou loopt door tot medio 2022.

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties