Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keuze Wenger lijkt slecht uit te pakken voor Giroud: 'Hij zal de spits zijn'

Laatste update:

"Er is veel speculatie, maar ik heb al vaker gezegd dat ik veel respect heb voor Olivier Giroud vanwege zijn karakter en liefde voor de club", zegt de Franse manager op het digitale thuis van Arsenal over de spits. Giroud wist zaterdag nog te scoren in het met 3-1 gewonnen oefenduel met Western Sydney Wanderers. "Ondanks alle speculatie is hij volledig gefocust op zijn taken. Ik heb altijd gezegd dat ik verwacht dat hij bij Arsenal blijft en ik ben daar ook altijd zeker van geweest."

Wenger erkent evenwel dat Lacazette aankomend seizoen de voorkeur geniet in de punt van de aanval. "Hij zal het grootste gedeelte van de tijd de centrumspits zijn. Hij kan in elk systeem uit de voeten, bijvoorbeeld in een 4-4-2-systeem, omdat hij ook spelmakende kwaliteiten heeft. Op dit moment speelt hij iets achter Giroud, maar vanavond kwam hij bijvoorbeeld wat meer vanaf de flank. Dat is een positie waar hij eveneens kan spelen."

Giroud staat sinds de zomer van 2012 op de loonlijst bij Arsenal, dat hem destijds voor twaalf miljoen euro oppikte bij Montpellier. De 64-voudig Frans international was tot nu toe in elke voetbaljaargang in de Premier League goed voor minimaal 27 wedstrijden en 11 doelpunten, maar het afgelopen seizoen moest hij reeds regelmatig genoegen nemen met een plekje op de reservebank: Wenger schonk Giroud in de competite slechts elfmaal een basisplaats.

Doet Olivier Giroud er goed aan bij Arsenal te blijven?

Meer nieuws

Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
1
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
2
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties