Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kevin Strootman zet voet in Italië om rentree in Serie A af te ronden

Laatste update:

Mede vanwege zijn hoge salaris, dat zwaar op de begroting van Olympique Marseille drukte, mocht Strootman vertrekken bij Marseille. De middenvelder, die volgende maand zijn 31ste verjaardag viert, kwam bij de Franse topclub niet in aanmerking voor een basisplaats en moest het dit seizoen doen met negen invalbeurten in de Ligue 1. Eén keer mocht Strootman deze jaargang van trainer André Villas-Boas in de basis beginnen in de competitie. In totaal kwam Strootman in tweeënhalf jaar tot 77 officiële duels (3 goals en 9 assists) voor Marseille, dat hem in 2018 overnam van AS Roma.

Strootman kan gezien worden als de opvolger van Lasse Schöne, die eerder deze week juist vertrok bij Genoa. De 34-jarige middenvelder was bij de club uit de Serie A anderhalf jaar na zijn komst uit de gratie geraakt en liet zijn contract ontbinden. In zijn eerste seizoen kwam Schöne nog tot 32 competitieduels, maar in de huidige jaargang werd de voormalig Ajacied helemaal niet meer ingezet.

Vorige week werd Strootman nog gelinkt aan Feyenoord. Zijn werkgever Olympique Marseille heeft volgens L'Équipe belangstelling voor Lutsharel Geertruida en zou eventueel interesse hebben in een ruildeal met Strootman. Technisch directeur Pablo Longoria zou hebben voorgesteld om Geertruida op huurbasis over te nemen mét een optie tot koop of de mogelijkheid om Strootman in een eventuele deal te betrekken.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties