Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kevin van Veen kondigt live op televisie tijdelijk vertrek bij FC Groningen aan

Laatste update:

Eerder op donderdag meldde Voetbal International dat Van Veen naast Kilmarnock ook concrete interesse genoot van St. Mirren, maar Van Veen heeft dus gekozen voor Kilmarnock, de huidige nummer vier van de Schotse Premiership. "Die club was het nog aan het uitvechten met St. Mirren, maar ik heb een iets ander gevoel bij de trainer van Kilmarnock. Ik ben een gevoelsmens, dus daar ga ik voor", vertelt Van Veen.

Dat er interesse vanuit Schotland is, mag gezien zijn uiterst succesvolle verleden in dat land geen verrassing heten. Vorig seizoen maakte de nu 32-jarige Eindhovenaar grote indruk door liefst 25 keer te scoren in een seizoen.

Van Veen vertrok begin dit seizoen naar Groningen, waar de verwachtingen hooggespannen waren. Met vijf treffers in veertien duels viel de productiviteit van de goaltjesdief echter tegen. Bovendien was hij niet verzekerd van een basisplaats. "Vijf maanden geleden sloot ik een prima seizoen af. Toen ben ik hier gekomen en ik ken mezelf niet meer terug."

"Ik ben een heel andere spits geworden, ik moest dingen doen waar ik minder goed in was. De trainer heeft daar met mij over gesproken, maar helaas mocht het niet zo zijn dat ik nog de kans kreeg. Dan denk ik dat dit de beste uitkomst is.'" Bovendien had Van Veen het dit seizoen moeilijk in Nederland, daar zijn gezin nog altijd woonachtig is in Schotland.

"Ik ga terug naar Schotland, aangezien mijn situatie hier wat moeilijk is. Ik ga proberen mijn plezier in het voetbal terug te vinden en dichter bij mijn dochter te zijn. Dat is mentaal belangrijk voor mij."

Overigens keert Van Veen aan het einde van het seizoen 'gewoon' terug bij Groningen. Kilmarnock heeft geen optie tot koop bedongen in de huurdeal met de Trots van het Noorden. "Ik vind FC Groningen een fantastische club, laat dat duidelijk zijn. Maar helaas is het niet geworden wat we ervan verwacht hadden."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties