Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kevin van Veen onthult transferopties en kan flink cashen: 'Clubs uit...'

Laatste update:

Van Veen werd afgelopen zomer met veel bombarie door Groningen overgenomen van het Schotse Motherwell FC. In Groningen wist hij zijn stempel nog niet echt te drukken. Na 14 Keuken Kampioen Duels staat de teller op 5 treffers.

De Trots van het Noorden kan Van Veen dus al na een half jaar van de hand doen. RTV Noord meldde eerder al dat Roda JC, NAC Breda en NEC bij Groningen hadden geïnformeerd naar zijn diensten.

NEC ziet Van Veen als vervanger van Bas Dost. Laatstgenoemde heeft een ontstoken hartspier en neemt, vooralsnog tijdelijk, afstand van het voetbal.

Van Veen zelf vindt de interesse in zijn diensten niet zo gek. "Ik denk dat Wouter Gudde (algemeen directeur, red.) kan aangeven dat ik vier maanden geleden nog 29 goals binnen heb gejast. Dat vinden clubs toch wel interessant."

Toch sluit de 32-jarige spits een langer verblijf bij Groningen ook niet uit. "Ik sta hier nog steeds met de instelling dat ik geen mislukkeling wil zijn en nog steeds wil laten zien wie ik ben."

"Ik wil nog steeds wel laten zien wie ik ben", gaat Van Veen verder. "En als ik die kans krijg, doe ik dat graag en anders gaat het leven door. Zo werkt het."

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
39
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
18
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties