Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Khalid Boulahrouz verbaasd door twee 'slapende' clubs inzake Hakim Ziyech

Laatste update:

Ziyech werd het meest nadrukkelijk gelinkt aan Sevilla, maar wilde Ajax niet voor die club inruilen. Swart is blij dat de creatieveling nog altijd in de Eredivisie speelt. "Ik snap het ook niet", doelt de clubicoon op het gebrek aan interesse van de topclubs. "Bij Ajax krijgt hij natuurlijk heel veel ballen aangespeeld. Bij Real Madrid krijgt hij lang niet zoveel ballen om wat mee te doen." Khalid Boulahrouz stelt dat de speelstijl van Ziyech 'heel goed' past bij 'een aantal clubs'.

"Wat dat betreft vind ik dat Bayern München en Arsenal echt hebben lopen slapen", stelt de oud-verdediger zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. "Het is een speler die belangrijk is in de aanval, met zijn passes en creativiteit, maar die ook een enorme werklust heeft. Die werklust was bizar in de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur."

Boulahrouz erkent dat Ziyech vanwege zijn risicovolle passing kan grossieren in balverlies. "Maar dat is de speler die hij is en dat moet je niet proberen weg te nemen. Vaak genoeg komen de ballen wel aan en ontstaan er doelpunten of gevaarlijke momenten. Ziyech weet wat hij wil. Hij voelt zich goed en dat gaat hij niet zomaar inruilen voor iets onbekends, zoals Sevilla of AS Roma. Hij verdient goed bij Ajax, krijgt vertrouwen en wordt gewaardeerd. Dat ruil je niet zomaar in."

Meer nieuws

Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties