Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Khedira trots: 'Juventus is gewoon van het niveau van Real Madrid'

Laatste update:

"Zoals jullie weten kom ik over van Real Madrid en er zijn niet zo veel clubs ter wereld die kunnen zeggen dat zij van dat niveau zijn. Maar Juventus is er daar natuurlijk wél een van. Dit is een club met een fantastische geschiedenis, met geweldig gepassioneerde fans en met een schitterende structuur om geweldige teams mee op te bouwen. Als je je bedenkt wie hier toch allemaal gespeeld hebben…", zegt Khedira geïmponeerd.

Moeiteloos somt de Duitse aanwinst een groot aantal namen op. "Alessandro Del Piero, Roberto Baggio, Andrea Pirlo, Didier Deschamps, Zinédine Zidane, Pavel Nedved, Michel Platini, Jürgen Kohler en natuurlijk Dino Zoff… die wetenschap maakt me heel trots om hier ook te mogen spelen. Ik kan nog wel verder doorgaan, maar jullie snappen wel wat ik bedoel. Ik beloof jullie mijn absolute commitment om de geschiedenis van deze club door te laten gaan", aldus Khedira.

Juventus heeft met Sami Khedira een topmiddenvelder in huis gehaald

Meer nieuws

'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
1
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
0
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
17
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
3
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
3
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties