Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ki-Jana Hoever tekent eerste contract bij Liverpool: 'Ik moet nog veel leren'

Laatste update:

Hoever beleefde zijn doorbraak toen hij afgelopen seizoen in de FA Cup in mocht vallen tegen Wolverhampton Wanderers. Met zijn 16 jaar en 354 dagen werd hij destijds de op-twee-na jongste debutant uit de clubgeschiedenis. Optredens in de Premier League namens Liverpool bleven vooralsnog uit, maar in de voorbereiding kwam hij in alle zes vriendschappelijke wedstrijden die de Engelse grootmacht tot nu toe speelde in actie.

"Ik ben erg blij dat ik hier heb mogen tekenen. Ik moet realistisch zijn. Ik hoop dat ik dit seizoen wat minuten kan maken in de hoofdmacht, maar ik weet dat ik waarschijnlijk meer wedstrijden zal gaan spelen bij de Onder-23. Ik ga gewoon hard trainen bij het eerste om te laten zien wat ik kan en als de kans zich voordoet, zal ik er klaar voor zijn. Daar hoop ik op", laat de rechtsback weten in een reactie.

"Ik moet nog steeds veel leren. Ik ben nog steeds pas zeventien, dus ik moet gewoon zo doorgaan om de dingen die ik kan verbeteren te verbeteren. De club laat veel vertrouwen zien door mij dit contract aan te bieden. Ik ga proberen om de club trots te maken en om te laten zien wat ik kan. Ik hoop niet dat dit mijn laatste jaren hier zullen worden."

Denk jij dat Ki-Jana Hoever in de toekomst uit gaat groeien tot basisspeler bij Liverpool?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
4
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties