Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kick-off speculeert over andere reden achter Instagram-story van Yilmaz

Laatste update:

Yilmaz stuurde zijn boodschap zondagavond de wereld in nadat de spits 's middags met zijn team van FC Groningen had gewonnen (3-1). Hij speelde de hele wedstrijd mee, maar scoorde niet. "Beste supporters, het was een groot genoegen om voor jullie te mogen spelen", schreef Yilmaz. "Bedankt voor alles. Ik hoop op betere en succesvollere jaren." De 77-voudig Turks international is sindsdien onbereikbaar voor commentaar. Wat hij precies bedoelt, is nog altijd een raadsel. Volgens Sjoerd Ars, technisch manager van de Limburgers, had het vooral met zijn emoties te maken.

Toch lijkt Verweij die reden tegen te spreken. "Je moet er altijd een beetje mee oppassen wat er nou precies aan de hand is, maar het zou verband kunnen houden met de salarissen. Worden die op tijd en volledig uitbetaald? Er is toch ook wel wat aan de hand bij Azerion, een belangrijke sponsor van Fortuna. De geruchten gaan dat het daarmee verband houdt, en je moet bij een Turkse vedette natuurlijk niet aan zijn salaris komen. Dan krijg je dit soort berichten, als het zo is."

Verweij stelt dat de onderste steen nog niet naar boven is gehaald in deze zaak, ook rondom de toekomst van Yilmaz. "Is dat vertrek per direct? Of na het seizoen? Het lijkt erop dat hij in het vliegtuig naar Turkije zit." Collega Valentijn Driessen weet ook niet wat er precies aan de hand is. "Ik heb ook gehoord dat het ligt aan de eigenaar van Fortuna, en dan gaat het natuurlijk altijd over geld. Het is jammer dat we zo vroeg opnemen, want wat ik ervan begreep moest de selectie van Fortuna zich om tien uur melden in Sittard. Ik ben benieuwd of Yilmaz daar nog bij is. Misschien geeft hij wel een signaal af en blijft hij een dag weg om de boel even op scherp te zetten."

Eredivisie
Fortuna Sittard
3 - 1
FC Groningen
Verwacht jij dat Burak Yilmaz nog terugkeert bij Fortuna Sittard?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties