Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kick-off speculeert over opvolging Slot en laat twee bekende namen vallen

Laatste update:

Slot werd de voorbije weken onder meer in verband gebracht met Tottenham Hotspur, maar daar is volgens Marcel van der Kraan geen sprake van. Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) zou op poleposition liggen om Antonio Conte op te volgen. "Als hij (Alonso, red.) nee zegt, maakt Slot wel een serieuze kans. Dat is ook de reden waarom hij de boel voor zich uit blijft schuiven. Hij weet dat Feyenoord met hem verder wil en dat de club er alles aan doet om het nog meer naar zijn zin te maken. Misschien is hij wel de best verdienende trainer in de clubgeschiedenis tot op heden."

Meer: De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen | Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord

Een deel van de extra inkomsten die Feyenoord heeft binnengehaald met de titel zal naar alle waarschijnlijkheid gebruikt worden om een verbeterd contract voor Arne Slot te financieren. De Rotterdammers kunnen volgend seizoen voor het eerst in de clubgeschiedenis gaan werken met een begroting van meer dan honderd miljoen euro. Bij monde van algemeen directeur Dennis te Kloese laat de club weten dat het er alles aan wil doen om de succescoach in De Kuip te houden. "Wij denken een heel mooi verhaal te hebben om Arne Slot langer aan ons te binden", zo zegt Te Kloese in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Mocht Feyenoord er toch niet in slagen om Slot binnenboord te houden, dan zijn er twee serieuze kandidaten om het stokje over te nemen in De Kuip. "Het zou slecht zijn als Te Kloese geen schaduwlijstje zou hebben", aldus Van der Kraan. "Dan zoeken ze natuurlijk een trainer die in dezelfde stijl voetbalt. Peter Bosz is een goede kandidaat, omdat hij ook heel aanvallend voetbalt en de Cruijff-filosofie aanhoudt." Ook Valentijn Driessen heeft de naam Bosz gehoord. "En ik hoorde Jon Dahl Tomasson", voegt de chef voetbal toe.

Mike Verweij denkt niet dat Feyenoord nogmaals durft aan te kloppen bij AZ. De Alkmaarders braken in december 2020 per direct met Slot toen ze hoorden dat de Bergentheimer op de achtergrond gesprekken voerde met de club uit Rotterdam-Zuid. AZ gaf destijds in een reactie te kennen alleen met een trainer te willen werken 'die volledig gefocust is op AZ'. "Ik denk ook niet dat ze Pascal Jansen zien zitten", aldus Verweij. "Ik denk dat Bosz en Tomasson hele logische kandidaten zijn."

Wie zie jij liever komen bij een vertrek van Arne Slot?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties