Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gimenez heeft zijn excuses aangeboden, dat heb ik nog nooit meegemaakt'

Laatste update:

"Gimenez, dat gaat hem niet worden", zo begint Van der Gijp. "Hoe groot is zijn verval? Veel te groot, dat kan niet, joh. Die komt niet bij een topclub terecht. Een spits kan nooit 38 wedstrijden goed zijn, maar als het verval zó groot is dat je met tien man komt te spelen... Hij kan niet eens een bal vasthouden."

"Gimenez heeft gewoon zijn excuses aangeboden na een 6-0 overwinning, dat heb ik nog nooit meegemaakt", vult Michel van Egmond aan.

Kieft sluit zich aan bij zijn tafelgenoten. "Die jongen is wel erg met zichzelf bezig. Hij kreeg een hele grote een-op-een-kans en daarna kreeg hij nog een grote kans, toen hij van dichtbij over schoot. Maar het is gewoon helemaal weg. Kan het zomaar helemaal weg zijn?"

"Het ligt ook een beetje aan de insteek van Feyenoord. Ze kunnen ook zeggen dat ze hem nog twee jaar houden, maar ze willen ook wel een keer aan hem gaan verdienen."

"Maar toen hij in het begin kwam, hoewel hij een beetje aanpassingsproblemen had, kon je wel zien dat er meer in hem zit. Op een gegeven moment ging hij wel los", vervolgt Kieft.

"Het kan niet zo zijn dat je langere tijd losgaat, ook in de Champions League, en dat je er daarna ineens helemaal niets meer van kan. Dat bestaat natuurlijk ook niet. Het zal ook wel iets met vertrouwen te maken hebben."

"Op een gegeven moment wordt hij wel een sta-in-de-weg. Al kan die kleine Japanner die ze gekocht hebben (Ayase Ueda, red.) er ook niet zo veel van", besluit Kieft.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties