Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft haalt uit: 'Spelers prikken hem door, nemen hem niet serieus'

Laatste update:

Volgens Kieft is Hiddink met zijn tactische geschutter in de interlands tegen Italië, Tsjechië en in IJsland in één klap al zijn geloofwaardigheid kwijtgeraakt. "Dat gaat zo snel en zo hard bij topspelers. Je wint ze ook nooit meer voor je terug", vertelt de Europees kampioen van 1988 in De Telegraaf. Hij maakte het zelf ook mee, met Thijs Libregts en Leo Beenhakker in de periode 1988-1990. Kieft geeft aan dat veel spelers denken dat ze beter zijn dan dat ze in werkelijkheid zijn. "Het kwartet Van Persie, Robben, Sneijder en Huntelaar is goed, maar ze kunnen nog maar moeilijk het verschil maken en dat wordt niet meer beter nu de jaren gaan tellen. Veel andere jonge spelers hebben op het WK in Brazilië ver boven hun kunnen gepresteerd met een bronzen medaille."

Hiddink heeft ook weinig geluk gehad, zo stelt Kieft, maar de oud-international vindt dat hij als 67-jarige de scherpte mist om als bondscoach voor de selectie te staan. 'Het Plan van Aanpak' van Hiddink en Van Oostveen vindt de oud-aanvaller 'lachwekkend'. "Hiddink ontliep z'n verantwoordelijkheid door zogenaamd de grapjas uit te hangen met platte lolletjes in de stijl van ouwe-jongens-krentenbrood. Vervolgens propt hij zich zonder iets te zeggen in een auto. Wat maar net gaat. Spelers zien dat. Evenals de manier waarop hij beweegt en z'n brilletje. Het werkt niet. Spelers prikken hem door, nemen hem niet serieus."

Guus Hiddink moet opstappen

Meer nieuws

Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
59
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
13
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties