Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft hekelt KNVB: 'Kom op zeg: stel een bondscoach aan!'

Laatste update:

"Volgens mij is een nieuwe bondscoach aanstellen geen hogere wiskunde. Zelfs niet voor de KNVB. Maar ik lees nu iedere dag met wie technisch directeur Hans van Breukelen om tafel heeft gezeten om het dossier bondscoach bij het Nederlands elftal te bespreken", doelt Kieft op de gesprekken met de directeuren van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ, met Louis van Gaal en Arjen Robben.

"Morgen volgt nog een bezoek aan Wesley Sneijder en een dag later geeft Van Breukelen een persconferentie om de profielschets voor de nieuwe bondscoach te openbaren. Kom op zeg: stel een bondscoach aan. Doe waarvoor je in dienst bent bij de KNVB", besluit Kieft in zijn column voor De Telegraaf. De eerstvolgende wedstrijd van het Nederlands elftal staat voor 31 mei op het programma; dan wordt er een oefenduel afgewerkt met Marokko.

Jorge Sampaoli, de trainer van Sevilla, werd door sommigen ook naar voren geschoven als mogelijke opvolger van Blind. De KNVB zou, volgens de berichtgeving, de interesse van de Argentijn ook gaan 'checken', maar Sampaoli zei vrijdag nergens iets van te weten. "Eerlijk, ik heb nog geen gesprekken met de KNVB gehad (…) Volgens mij is het niets meer dan een gerucht." Sampaoli heeft in Andalusië nog een contract tot de zomer van 2018.

Ben jij het met Wim Kieft eens?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
1
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties