Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft: 'Het is gewoon een valse, slechte gozer die verbannen moet worden'

Laatste update:

"Gedurende de wedstrijd was de Engelse arbitrage 120 minuten en extra tijd mikpunt van kritiek, intimidatie en melodramatisch toneelspel van hem, zijn assistenten en zijn spelers", blikt Kieft vrijdag terug. "Eenmaal verloren weigerde hij als laatste Romein z'n medaille op te halen, maar liep al voor de prijsuitreiking naar de tafel om het kleinood te scoren. Alleen maar omdat hij niet gezien of geassocieerd wilde worden met de verliezers, met nota bene z'n eigen spelers en staf. Vervolgens gooide hij die medaille het publiek in. Vervolgens wachtte hij in de catacomben scheidsrechter Antony Taylor op om vervolgens volledig los te gaan op de Engelsman."

Een dag later doken er beelden op van fans van Roma die Taylor in het bijzijn van zijn familie belaagden op het vliegveld. Volgens Kieft was dat het gevolg van het gedrag van Mourinho. "De angst viel van de gezichten te lezen, er vielen klappen, stoelen gingen door de lucht en het was Mourinho die zich daar medeverantwoordelijk voor mocht voelen. Hij vertolkt een voorbeeldfunctie voor de fans van AS Roma, maar in plaats van zijn fatsoen te houden, zette hij ze op tegen Taylor."

De voormalig voetballer pleit daarom voor een keiharde straf door de UEFA. "Als de Europese voetbalbond allerlei eigen slogans van respect tenminste serieus neemt. Ze moeten hem maanden schorsen want dit gedrag van de Portugees gaat alle perken te buiten. Voor hetzelfde geld overkomt Taylor of zijn gezin nog iets veel ergers. Mourinho is gewoon een valse, slechte gozer, die het verdient om een tijdje uit het voetbal verbannen te worden. Al hoor je dat hij in de zomer AS Roma misschien zal verruilen voor Paris Saint-Germain. Dat zegt tegelijkertijd alles over die club, dat ze met zo'n persoon als Mourinho in zee willen gaan."

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
12
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties