Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft houdt vernietigend betoog: 'We hebben het toch over het grote PSV'

Laatste update:

Kieft begint met de constatering dat er bij PSV met de komst van Schmidt een 'revolutie' zou plaatsvinden. "Het zou allemaal heel anders worden en als je PSV ziet spelen, zie je er werkelijk helemaal niets van terug in het veld. Waarom wordt het voetbal altijd zo ingewikkeld gemaakt? Vooral door trainers. Volgens Erik ten Hag was Quincy Promes de beste keus tegen FC Midtjylland, maar hij raakt al weken geen bal en tegen die Denen evenmin", zo schrijft de oud-spits. Hij zag dat Schmidt bij PSV werd binnengehaald als 'de verlosser' en alle ruimte kreeg om het team naar zijn hand te zetten, maar stelt dat daar voorlopig nog niks van terug te zien is.

PSV verliest met dikke cijfers: 'We waren veel beter dan PAOK'

"Al moeten ze bij PSV heel snel stoppen met dat gezanik over die vermoeidheid, de coronagevolgen en het zeuren om wedstrijden uit te stellen. We hebben het toch over PSV, het grote PSV dat zich als klein kind gedraagt", gaat Kieft verder. "Als Fortuna Sittard of PEC Zwolle en zeker clubs in de Eerste Divisie met hun handen in het haar zitten als tien selectiespelers niet beschikbaar zijn, oké, maar toch niet PSV met zoveel contractspelers? Trouwens, Arne Slot en Ten Hag heb ik helemaal niet gehoord bij AZ en Ajax."

Kieft is bovendien niet onder de indruk van wat PSV op het veld laat zien en is van mening dat het programma veel verbloemt, omdat de Eindhovenaren onderuit gingen in 'serieuze wedstrijden' tegen Granada, Vitesse en PAOK. "En kom in het laatste geval niet met excuses over vermoeidheid na een wedstrijd tegen de zwakste Eredivisie-ploeg ADO Den Haag en een Grieks elftal met een basisplaats voor de Nederlander Diego Biseswar, die voetbalt als een veteraan."

Dat het spel van PSV 'pijn aan de ogen' deed, is volgens Kieft te wijten aan het feit dat je van Jordan Teze, Olivier Boscagli, Denzel Dumfries, Ibrahim Sangaré en Pablo Rosario weinig hoeft te verwachten in de opbouw. "Vervolgens maakt Schmidt de speelruimte voor de karrenvracht aan offensieve kwaliteit met Götze, Ihattaren, Gakpo, Madueke en Malen zo klein, met zoveel tegenstanders in de buurt, dat het heel moeilijk is om het verschil te maken. Terwijl aan de flanken zeeën van ruimte liggen, waar veel van die PSV-aanvallers geweldig uit de voeten kunnen."

Ben jij het met Wim Kieft eens?

Meer nieuws

Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
8
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
38
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
157
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
357

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties