Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft: 'Ik vond het echt een waardeloos interview van Xavi Simons, zeg het dan'

Laatste update:

Volgens presentator Wilfred Genee stond Simons zondag met ingehouden woede voor de camera van ESPN. Het maakt allemaal geen indruk op Kieft. "Ik vond het echt een waardeloos interview van die jongen. Zeg het dan", aldus de analist in Veronica Offside. "Op dat moment denkt hij: Ik praat mijn mond voorbij, dus ik ga het niet zeggen. Daarom zag het er heel klungelig uit. Er komt toch een druk op, of zo. En dan moet je ook de kwaliteiten hebben om daarmee om te kunnen gaan als PSV. En dat ging niet."

Simons verweet zijn ploeg na afloop een mentaliteitsgebrek, wat volgens hem 'echt veranderd moet worden'. "Het zit me echt dwars, ja", klaagde een chagrijnige Simons na afloop voor de camera's van ESPN. Hijzelf zette zijn ploeg na acht minuten nog wel op voorsprong, maar daarmee was de kous voor hem niet af. "We scoren die 0-1 en denken dat het wel goed gaat komen. Dat kan gewoon niet, die mentaliteit moet veranderd worden. Ik heb gescoord, maar we hebben ook gelijkgespeeld. Je strijdt voor de titel, er is geen excuus", aldus Simons.

Van Nistelrooij
Kieft vindt het 'heel moeilijk om te beoordelen' of Van Nistelrooij geschikt is om PSV voor meerdere jaren te leiden als trainer. "Maar ik vind hem een beetje ingetogen langs de lijn. Fred (Rutten, red.) is een zeer goede trainer en die wil volgens mij ook geen eerste man meer zijn. Maar dat is echt wel een goede veldtrainer. Maar het lijkt erop dat het een beetje te veel van hetzelfde is, die twee. Ik vind Ruud niet bevlogen overkomen", aldus Kieft.

Aad de Mos is net als Kieft nog niet overtuigd door Van Nistelrooij, zo liet hij maandag weten in gesprek met Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. "Ik kan niet in zijn bovenkamer kijken, maar hij wilde het niet doen. Marcel Brands heeft hem overgehaald om het wel te doen. Je ziet dat het aan hem vreet. Je moet wel een keer kordaat zijn en boos worden. Even laten zien dat het PSV is. Het is structureel en dat is een kwalijke zaak. Als je zoveel punten laat liggen, ik denk wel vijftien tegen de kleintjes, dan is dat veel te veel", zo oordeelt de oud-coach van PSV.

Vind jij Ruud van Nistelrooij geschikt als coach van PSV?

Meer nieuws

Bondscoach Tedesco laat Courtois thuis voor EK: 'Wil geen pingpong spelen'
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
3
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
1
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties