Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft trekt conclusie na Ajax - APOEL: 'De selectie is blijkbaar niet op orde'

Laatste update:

"Je kan zeggen dat je in een opbouwfase zit, maar Ajax is meer dan zes weken onderweg en dan moet je constateren dat de selectie blijkbaar niet op orde is", aldus Kieft, die constateert dat Razvan Marin en Quincy Promes aanpassingsproblemen hebben of moeite met het niveau. "Martínez en Álvarez zijn geen middenvelders waarmee je Europa in kan. Sterker, het zijn gewoon verdedigers. Martínez heeft een aardige inspeelpass, misschien ook op het middenveld, maar hij voelt zich beter achterin. Hoe je ook gaat schuiven, zelfs bij een terugkeer van Van de Beek kom je altijd een of twee middenvelders tekort."

Ten Hag na plaatsing: 'Dit was zeker geen vanzelfsprekendheid'

Volgens Kieft is het begrijpelijk dat er nu wordt gezegd dat Ajax Lasse Schöne gemakkelijk naar Genoa heeft laten gaan. Hij denkt echter dat de Deense middenvelder er klaar mee was om zich weer te moeten bewijzen in de voorbereiding om voor de zoveelste keer zijn basisplaats terug te veroveren. "De club heeft hem niet laten gaan uit loyaliteit. Dat zou wel verschrikkelijk onverstandig zijn in een situatie dat je je moet kwalificeren voor de Champions League. Ajax had Schöne graag gehouden, maar de pijp was ongetwijfeld leeg bij hem. Hij kon het niveau niet meer aan."

Kieft vindt dat Ajax nog ver weg is van het niveau van vorig seizoen en ziet dat er nog een hoop werk aan de winkel is. Hij weet niet of het realistisch is om dezelfde prestaties en hetzelfde niveau als vorig seizoen na te streven. Met het vertrek van De Jong en De Ligt is er wat de oud-international betreft te veel kwaliteit ingeleverd. Quincy Promes werd aangetrokken, maar hij moet nog genoegen nemen met een bijrol.

"Volgens de kenners kan hij op alle offensieve posities uit de voeten en is geweldig tussen de linies. Alleen heeft hij nog niets laten zien en bleef tegen APOEL op de bank. Je hoort dat hij meer aanpassingstijd nodig heeft, maar Ajax heeft toch niet zo veel voor hem betaald om in de toekomst van hem te genieten? Zo iemand haal je als directe versterking", aldus Kieft. "Volgens Ten Hag is het moeilijk om te spelen in het Ajax-systeem, maar dat slaat nergens op. Of in de hele wereld alleen Ajax dominant aanvallend voetbal speelt."

Meer nieuws

Langst dienende speler uit de selectie gaat AZ na 188 wedstrijden verlaten
4
Premier League-club is het zat en maakt werk van schrappen VAR
24
Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
5
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties