Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft verbaasd om uitspraak van Ihattaren: 'Hoe is dat in godsnaam mogelijk?'

Laatste update:

Ihattaren was tegen FC Utrecht (2-1 winst) belangrijk door een bal vanaf de rand van de zestien schitterend in de kruising te schieten. "Dan hoor ik hem later zeggen: 'Ja, ik moet het nog leren hoe het als prof is, hoe ik moet trainen.'", aldus Kieft. "Maar hij zit toch al in dat hele jeugdtraject van PSV? Dan denk ik: hoe is dat nou in godsnaam mogelijk? Dan hebben jullie dus een beetje gefaald in die opleiding, dat zo'n jongen dat niet begrijpt hoe dat moet."

Kieft vindt dat er van Ihattaren op alle vlakken meer verwacht mag worden. "Ik ben ook achttien geweest, toen begreep ik echt wel hoe dat moest", zei de oud-spits. "Dat je een beetje moet opletten met eten. En dat je goed moet kijken hoe die anderen dat allemaal doen. En dan zijn ze allemaal zo blij voor hem, maar je mag toch wel iets meer verwachten van zo'n jongen, ook al ben je achttien. En dan staan we allemaal op de banken omdat hij die bal erin schiet. Nou ja, dat mag ook wel een keer, toch?"

Ihattaren kreeg de afgelopen tijd begeleiding van een personal trainer. "Het is een heel ontwapend jongetje, met hemzelf is op zich niks mis", vond Kieft. "Maar dat hij zo op weg geholpen moet worden door PSV, dat moet hem ook aan het denken zetten. Dat privéding is natuurlijk vreselijk. Hij moet niet denken, en ik hoop dat hij dat niet denkt, dat hij er nu is. Want het moet echt véél meer, echt véél meer, als je zulke kwaliteiten hebt. Enorm veel aanleg, er wordt wel wat meer gevraagd in de top."

Johan Derksen was het 'helemaal eens' met Kieft. "Maar die Ihattaren, we moeten goed begrijpen: die jongen is een teenager, hè", aldus Derksen. "Die jongen is doorgebroken, zijn vader is overleden, hij kwam op eigen benen te staan. Hij krijgt een veel te dure en grote auto. Aan die bolle kop van hem te zien had hij een tijdje niet zo netjes geleefd, het hoort allemaal bij zijn leeftijd. Alleen vind ik het gek dat PSV er zo lang over gedaan heeft. Als je dat signaleert, dan grijp je meteen in. Er is dus helemaal geen toezicht bij PSV op dit soort jongens."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties