Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft verbaast zich op één specifiek moment over de 'flauwekul' van Heitinga

Laatste update:

Heitinga werd aan het einde van de persconferentie gevraagd naar het briefje dat hij mee had genomen. De coach van de regerend landskampioen stelde dat hij daar zijn antwoorden op eventuele vragen van journalisten op had gezet. "Zoals jullie je vragen voorbereiden, bereid ik mijn antwoorden voor", zo verduidelijkte Heitinga. Die uitleg kan niet op begrip rekenen tijdens de uitzending van Veronica Offside.

Kieft, die de beelden nog niet gezien had, was niet te spreken over het spiekbriefje. "Wat een flauwekul allemaal", stak de voormalig spits van wal. "Jezus man. Dit wordt dan ook doorgenomen met die persvoorlichter. De volgende keer gaan ze zeker ook nog zeggen wat je wel en niet mag vragen." Ook Van der Meijde begreep niet dat Heitinga zich op die manier voorbereid had. "Ga er gewoon lekker spontaan heen en geef dan je antwoorden."

Eerder haalde Michiel Kramer ook al uit naar Heitinga. De spits van RKC Waalwijk hekelde vooral de antwoorden die de oefenmeester gaf. "Ik heb me geërgerd aan die Johnny. Als er wordt gevraagd of hij hoopt dat Feyenoord van Shakhtar wint, zegt hij dat hij voor Ajax is. Dat wordt er toch niet gevraagd, of wel dan? Hou alsjeblieft op, met dat vieze Amsterdamse. Ik hoop gewoon dat Feyenoord daar een goed resultaat haalt, dat ze gewoon winnen. Dat zou lekker zijn voor onze vriend Johnny."

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties