Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kieft voorziet problemen bij transfer Veerman naar Ajax of PSV

Laatste update:

"In Nederland wordt vaak hoog opgegeven van Joey Veerman van Heerenveen, maar dat is toch een heel ander verhaal. Die bezit geweldige kwaliteiten aan de bal, maar hij verzet nauwelijks arbeid", stipt Kieft een minpunt aan in zijn column voor De Telegraaf. Volgens hem zoeken de topclubs tegenwoordig naar spelers die alle facetten van het voetbal beheersen. "Dat wordt in de top niet geaccepteerd, ook niet bij de topclubs uit de Eredivisie. Overigens, of zijn spel aan de bal bij Ajax of PSV net zo goed tot uitdrukking komt als bij Heerenveen, vraag ik me af."

Kieft legt uit waarom hij sceptisch is over een eventuele transfer van Veerman richting de top in de Eredivisie. "Bij Heerenveen speelt hij in een grotere ruimte dan bij Ajax of PSV, krijgt hij meer tijd aan de bal, is het eenvoudiger om meer diepte in je spel te leggen en ligt het tempo lager." In de absolute top krijgt Veerman te maken met verdedigend ingestelde elftallen en kleine ruimters, terwijl hij ook veel meer zal moeten meeverdedigen, zo oordeel Kieft. "De grote vraag is of Joey Veerman onder die omstandigheden nog steeds het verschil kan maken. Zie Oussama Tannane bij Vitesse. Hij kreeg in de bekerfinale tegen Ajax simpele mandekking door Edson Alvarez en werd heel gemakkelijk uit de wedstrijd gespeeld. Veel meer dan verdedigende arbeid voegt de Mexicaan trouwens ook niet toe aan Ajax, hoewel hij tegen FC Utrecht scoorde."

In de optiek van de analist en columnist is Gravenberch nu al veel verder dan iemand als Veerman. "Zet het eens af tegen Ryan Gravenberch, die bij een training van Ajax al meer weerstand ondervindt dan in de meeste Eredivisie-duels. Hij is het voorbeeld van een moderne, complete middenvelder op topniveau. Hoewel hij pas achttien jaar is", aldus Kieft, die de Ajacied de ideale speler anno 2021 vindt. "Terwijl spelers als Veerman en Tannane meer de middenvelders zijn van dertig jaar geleden."

Denk jij dat Joey Veerman klaar is voor een stap hogerop?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties